Yritys

Toimintamme
Pohjanmaan Sähkötukku Oy on sähköalan tukkuliike.
Toiminnan keskittyminen pelkästään tukkumyyntiin tarkoittaa, että pystymme tarjoamaan kaikille sähköurakoitsijoille, sähköliikkeille, julkiselle sektorille ja muille toimijoille erinomaisen palvelun
Nopeus ja luotettavuus ovat mottomme.
Tukkumyynnin nopeuden ja tehokkuuden ansiosta vaikutamme suoraan myös asiakkaamme työn tehokkuuteen, koska toimituksemme tapahtuu suoraan työmaille, sinne missä tuotteita tarvitaan.
Sinun ei suinkaan tarvitse olla alan kaikkitietävä ammattilainen, sillä jo tilausta tehdessä neuvomme mielellämme ja osaamme auttaa tuotteiden valinnassa sekä käyttötarkoituksessa. Mietimme siis yhdessä mikä on järkevin vaihtoehto mihinkin paikkaan ja tilanteeseen.
Kauttamme saatte tällä hetkellä lähes kaikki sähköalan osa-alueiden artikkelit. Emme kuitenkaan myy kodin elektroniikkaa emmekä kodinkoneita. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa sähkötarvikkeet, automaatio ja antennitarvikkeet, työkalut, sähkötesterit ja mittalaitteet. Jos haet jotain sähköön liittyvää, kysy meiltä, osaamme auttaa.
Yhteistyökumppaneinamme ovat muun muassa SLO,REXEL,ABB,ENSTO,UTU,HAGER, REKA, DRAKA, OSRAM, PHILIPS, HEDTEC, SYLVANIA LUMIANCE, SIEMENS, TYCO, GE-Energy sekä SCHNEIDER ELECTIC vai vähän mainitaksemme.

Historia
Pohjanmaan Sähkötukku Oy on perustettu vuonna 1997 ja on vastannut sähköalan urakoitsijoiden tarpeeseen heti alusta lähtien ja on laajentanut toimintasektoriaan vuosi vuodelta.
Hyvän asiakaspohjan ja tuottavan kasvun ansiosta Pohjanmaan Sähkötukku toimittaa sähköalan artikkeleita tällä hetkellä ympäri Suomen ja kauttamme löydät lähes tuotteen kuin tuotteen.